Karşıyaka'da afet gönüllüleri için yeni dönem kayıtları başladı
Karşıyaka Belediyesi, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla Afet Gönüllüleri Eğitimi'nin 4. dönem kayıtlarını başlattı.
Karşıyaka Belediyesi, olası afetlere karşı daha güçlü ve dirençli bir kent oluşturma hedefiyle yürüttüğü Karşıyaka Afet Gönüllüleri Eğitimi programının 4. dönem kayıtlarını açtı.
Belediyeden yapılan duyuruda, komşuluk dayanışmasını güçlendirmek, afetlere hazırlıklı bireylerin sayısını artırmak ve mahallelerde gönüllü destek ağlarını büyütmek amacıyla vatandaşlar eğitim programına davet edildi.

Eğitim programına katılan gönüllüler, afet öncesi hazırlık, afet anında doğru müdahale ve kriz durumlarında koordinasyon konularında bilgi edinerek mahallelerinde gönüllü destek sağlayabilecek.
Karşıyaka Belediyesi, afet bilincini yaygınlaştırmayı amaçlayan programa katılmak isteyen vatandaşları kayıt yaptırarak Karşıyaka Afet Gönüllüsü olmaya davet etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.