Karşıyaka’da atıl alanlar parka dönüşüyor

Karşıyaka’da atıl alanlar parka dönüşüyor

Küçük ve atıl durumdaki alanlarda yapılan düzenlemeleri paylaşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu çalışmalarda kullanılan ahşap materyallerin, Karşıyaka Belediyesi'ne ait atölyelerde üretildiği ifade etti.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sadece büyük alanlarda değil, küçük ve atıl durumdaki alanlarda da vatandaşların ve çocukların yararlanabileceği düzenlemeler yapıldığını açıkladı. Başkan Tugay açıklamasında, Latife Hanım Mahallesi 7490/4 Sokakta boş ve bakımsız bir alanda yapılan parkı örnek olarak gösterdi ve tamamlanan çalışmaya ilişkin görselleri paylaştı.

fi9q21bwyaiuoai.jpg

Başkan Tugay, ayrıca park ve yeşil alan düzenlemelerinde kullanılan ahşap materyallerin, Karşıyaka Belediyesi'ne ait atölyelerde üretildiği bilgisini de paylaştı.

fi9q3ahwyaaj4do.jpg

Başkan Tugay, "Karşıyakamıza yakışır" sözleriyle yaptığı paylaşımında "Karşıyaka’mızda sadece büyük alanlarda değil, atıl olan küçük alanlarda da halkımızın, çocuklarımızın yararlanabileceği düzenlemeler yapmaya çalışıyoruz. Latife Hanım Mahallesi 7490/4 Sokakta boş ve bakımsız bir alan olan köşede yaptığımız çalışma bunun örneklerinden biridir. Bu alan artık çocuklarımızın oynayabileceği küçük bir parka dönüştü. Parkın ahşap bölümlerini kendi atölyemizde ürettiğimiz oyun üniteleri var." ifadelerini kullandı.

fi9q21cxiaaa6iu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.