Karşıyaka'da Balkan ezgileri rüzgarı esti

Karşıyaka'da Balkan ezgileri rüzgarı esti

Yaz akşamlarını ‘Park Konserleri’ ile renklendiren Karşıyaka Belediyesi, bu hafta Şemikler Mahallesi’nde Balkan rüzgarları estirdi. Bando ve folklor gösterilerinin de sergilendiği gecede, yüzlerce Karşıyakalı coşkuya ortak oldu.

Karşıyaka Belediyesi, yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için Park Konserleri’ni sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında, bu hafta Şemikler Mahallesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezi yanında ‘Balkan Gecesi’ düzenlendi. Konserde Göçmen Bandosu, Orkestra Sertan ve Arkadaşları, Burhan Güneş ile Folklor Ekibi sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde, her yaştan Karşıyakalılar da halay ve danslarla sanatçılara eşlik etti. 
 

SIRA DEMİRKÖPRÜ’DE
 

Büyük ilgi gören Park Konserleri, 29 Ağustos Çarşamba akşamı Demirköprü Mahallesi’nde devam edecek. Türk Halk Müziği Sanatçısı, Koro Şefi Vildan Turan Akıncı’nın Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi önünde vereceği konser, saat 21.00’de başlayacak. Etkinliklerin sezon finali ise Eylül ayında yapılacak.
 

KARŞIYAKA’YA YAKIŞTI
 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Park Konserleri, Karşıyakamızın özgür kimliğine; mutluluk, dostluk ve kardeşlikle örülü ruhuna çok yakışan bir sosyal proje oldu. Her hafta başka bir mahallede gerçekleştirdiğimiz mini konserler, 7’den 77’ye her yaştan yurttaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Her zaman acımızı da eğlencemizi de birlikte yaşayacağız” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.