Karşıyaka'da çevreci panel: Sürdürülebilir Dünya ekosistem ve Karşıyaka

Karşıyaka'da çevreci panel: Sürdürülebilir Dünya ekosistem ve Karşıyaka

Karşıyaka Belediyesi, İklim krizi ve kuraklık sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Sürdürülebilir Dünya, ekosistem ve Karşıyaka konuları üzerine bir panel düzenleyecek.

MEDYA EGE -Tasarruf ve çevre odaklı bir belediyecilik düşüncesiyle hareket eden Karşıyaka Belediyesi, bu kapsamda gerçekleştirdiği etkinliklerine devam ediyor.

iklim.jpg

İklim krizi ve kuraklık sorunlarına dikkat çekmeyi ve bu alanda farkındalık yaratmayı amaçlayan belediye; Sürdürülebilir Dünya, ekosistem ve Karşıyaka konuları üzerine bir panel düzenleyecek.

Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenecek panelde; Prof. Dr. Alper Baba ile 'Yeraltı Su Kaynaklarının Kentsel Alanlarda Kullanımı', İZSU Su ve Yapı İşleri Daire Başkanı Yeter Erten ile 'Su Kaynaklarımızın Dengeli Ve Sorumlu Tüketimi', Çevre Yüksek Mühendisi Helil Kınay ile 'İklim Krizi Ve Kentlerde Su Yönetimi', Doç. Dr. Emel Karakaya Ayalp ile 'Gıda Sistemi, İklim Krizi Ve Karşıyaka Kentsel Gıda Stratejisi' konuları ele alınacak.

Etkinlik, Çarşı Kültür Merkezi’nde 23 Ekim pazartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.
Karşıyaka Belediyesi, sosyal medya hesabından panele ilişkin yaptığı açıklamayla, konuya ilgi duyan tüm yurttaşlara etkinliğe katılım sağlamaları için davette bulundu.

f8s3oe1xoaa1moo.jpg

f8s3qdwwiaay-o2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.