Karşıyaka’da deprem teyakkuzu

Karşıyaka’da deprem teyakkuzu

 Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir’de bugün öğle saatlerinde meydana gelen şiddetli depremin ardından, tüm ilgili ekipleriyle alarm durumuna geçtiklerini belirtti. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçede yıkılan bina tespit edilmediğini, ölü ve ağır yaralı vatandaşın olmadığını belirterek, “İlçemizdeki durum tesellimiz olsa da komşu ilçemiz Bayraklı’da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren vatandaşlarımızın derin acısını yaşıyoruz” dedi. 

ksk1.jpg
 
“HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Belediyenin tüm imkanlarıyla halkın hizmetinde olduklarını vurgulayan Tugay, “Depremin hemen ardından kriz masası oluşturarak, hizmet birimlerimiz ve teknik müdürlüklerimizdeki arkadaşlarımızı görevlendirdik. Tüm pazar yerlerimizi, bazı mahalle merkezlerimizi, spor salonlarımızı ve kültür merkezlerimizi halkımıza açtık. Tedbir amaçlı olarak dışarıda geceleyen vatandaşlarımız için parklarımızda çadırlar kurduk. Kent A.Ş. de bazı tesislerinde 2 bin kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirdi. Kardeş belediyemiz Alaşehir Belediyesi de çorba, su ve çadır desteğinde bulundu. Bayraklı’ya da çadır gönderdik. Ayrıca, hasar tespiti için mühendis arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. 24 saat esasına göre teyakkuz halinde Karşıyakalıların hizmetindeyiz. Bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması dileğiyle, tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu. 
ksk6.jpgksk8.jpgksk3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.