Karşıyaka'da iklim kriziyle mücadele seferberliği

Karşıyaka'da iklim kriziyle mücadele seferberliği

Karşıyaka Belediyesi, iklim kriziyle mücadele için ilçede seferberlik başlattı. Sosyal Medyadan yaptığı paylaşımla tüm Karşıyakalıları Yeşil Site Yeşil Bina uygulaması toplantısına davet etti.

Geçtiğimiz hafta balkon bahçeciliği ve dikey tarım ile Karşıyakalılara eğitim veren Karşıyaka Belediyesi'nden doğayı koruyacak önemli bir proje daha geliyor. Yeşil Bina / Yeşil Site uygulamasını hayata geçiren Karşıyaka Belediyesi, projenin tanıtımı için gerçekleşecek toplantı için sosyal medyadan davet mesajı yayınladı.

852.jpg

Belediyenin resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Apartman Yöneticileri ile ilgili vatandaşlarımızın dikkatine! Karşıyaka’mızda hayata geçirdiğimiz Yeşil Bina / Yeşil Site uygulaması ile enerji verimliliği, atık yönetimi, karbon salınımı azaltılması ve daha birçok uygulama ile iklim krizi ile mücadele edeceğiz. Projemize katılmak isteyen tüm Karşıyakalıları 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 12.00’da Çarşı Kültür Merkezi’nde yapılacak bilgilendirme toplantımıza bekliyoruz." notu paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.