Karşıyaka'da KODA'dan İngiliz Şef Howard Arman ile müzik şöleni

Karşıyaka'da KODA'dan İngiliz Şef Howard Arman ile müzik şöleni

Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde unutulmaz müzik şölenleri sunmaya devam ediyor. Orkestranın son olarak ödüllü İngiliz şef Howard Arman yönetiminde gerçekleştirdiği konser sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Türkiye’de bir ilçe belediyesi tarafından kurulan ilk kadrolu oda orkestrası olma özelliğini taşıyan Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), mart ayının ilk konserinde Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu. Ödüllü İngiliz şef Howard Arman yönetimindeki konserde, Barok döneminin en önemli bestecilerinin eserlerinden oluşan bir seçki sunuldu. Salonu tamamen dolduran müzikseverler, muhteşem bir konser deneyimi yaşadı.

1-6.jpg

AYIN İKİNCİ KONSERİ 14 MART’TA

KODA, mart ayının ikinci konserinde ise Fransız saksafon sanatçısı Valentine Michaud’a eşlik edecek. 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak konserde Glazunov Saksafon Konçertosu Op.109 ve Shostakovich’in Yaylı Çalgılar için Do Minor Oda Senfonisi seslendirilecek. Yine Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı konser, ücretsiz olarak izlenebilecek.

1-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.