Karşıyaka'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamam!

Karşıyaka'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamam!

Örnekköy Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda, 31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Çalışmalar kapsamında, Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü iş birliğinde; kurbanlıkların kayıt, pasaport ve sağlık raporları tek tek denetlendi. Alanın tamamında ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri yapıldı. Tüm satış yerlerine dezenfektan konuldu. Alana girişte ateş ve maske kontrolleri yapılırken, bu yıl salgın nedeniyle kurban pazarlığı sırasında tokalaşma olmayacağı belirtildi. Yoğunluk oluşmaması adına, alıcıların alana en fazla iki kişi gelmesi ve kurban kesimi için önceden 0532 543 19 03 numaralı telefondan randevu alınması gerektiği de kaydedildi.

karsiyaka_8544.jpg

EKİPLER ALARMDA OLACAK

Ayrıca Karşıyaka Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nda hijyenik koşullarda ibadet etmesi için ilçedeki camilere yönelik dezenfeksiyon uygulamasını bu hafta içerisinde tamamlayacak. Mezarlık tuvaletlerinde de dezenfeksiyon ve ilaçlama işlemleri yapılacak. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bayram boyunca alarmda olacak. Denetim, temizlik ve atık toplama çalışmaları bayram sonuna kadar düzenli şekilde sürdürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.