Karşıyaka'da meslek odalarıyla toplantılar devam ediyor

Karşıyaka'da meslek odalarıyla toplantılar devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi deprem riskiyle ilgili verileri bir arada değerlendirebilmek için bilim insanları ve meslek odalarıyla bir araya geliyor. Jeofizik Mühendisleri Odası'ndan sonra 2. toplantı Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası ile yapıldı.

Karşıyaka Belediyesi deprem riski ile ilgili farklı verilerin bir arada değerlendirilmesi gerektiği sonucundan hareketle ilgili alanlarda çalışan bilim insanları ve meslek odalarıyla toplantı alma kararı sonrası Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile gerçekleştiren ilk toplantıdan sonra bugün de Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yöneticileri ile bir araya geldi.

11.jpg

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay başkanlığında yapılan toplantıda başkan yardımcıları ve teknik yöneticiler de hazır bulundu. Toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Dr. Tugay, "Karşıyaka’mızın bina stoğu ve depreme karşı direnç durumunu değerlendirecek çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Karşıyaka'mızın afetlere karşı daha dirençli bir kent olması için konunun tarafları ve uzmanlarıyla ortak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz." notunu paylaştı.

12.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.