Karşıyaka'da spor aktiviteleri devam ediyor!

Karşıyaka'da spor aktiviteleri devam ediyor!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen spor aktiviteleri devam ediyor.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi tarafından hafta içi her gün belirli saatlerde 3 noktada gerçekleşen aktivitelerde, 7'den 70'e sporseverler bir araya geliyor. 09.00- 10.00 saatleri arasında düzenlenen Sabah aktivitelerinin yanı sıra 10.00- 11.00 saatleri arasında da Sağlıklı yaş alma aktiviteleri gerçekleştiriliyor.

pilates-yapmak-icin-8-guclu-neden-77d9.jpg
Karşıyaka Belediyesi'nin "Sağlıklı yaşamın anahtarı hareketliliktir" sloganıyla başlattığı sabah aktiviteleri ve sağlıklı yaş alma etkinlikleri Karşıyakalılar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen antrenmanların programını paylaşan Karşıyaka Belediyesi, ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler için Karşıyakalılara "Matını al, gel" sözleriyle çağrıda bulundu.

Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sağlıklı yaşamın anahtarı hareketliliktir. Her sabah 09.00-10.00 saatleri arasında spor salonlarımızda sabah aktivitelerimize ve pazartesi, salı, perşembe günleri 10.00-11.00 saatleri arasında sağlıklı yaş alma etkinliğimize spor yapmak isteyen Karşıyakalıları bekleriz" ifadeleri kullanıldı.

fp9zsybxoaigoac.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.