Karşıyaka'da 'Vahşi Komedi' tiyatroseverlerle buluşacak

Karşıyaka'da 'Vahşi Komedi' tiyatroseverlerle buluşacak

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, "Vahşi Komedi" adlı tiyatro oyununu tiyatroseverlerle buluşturacak.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediye Tiyatrosu tarafından "Vahşi Komedi" adlı tiyatro oyunu seyircilere sunulacak. Yelda Karataş tarafından yazılan ve insanın içindeki vahşetin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı 2 perdelik oyun, Zekeriya Hocalar yönetiminde 13 yaş üzeri seyirci kitlesi için ücretsiz olarak sahnelenecek.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gösterilecek olan tiyatro oyunu, 13 Ekim cuma günü saat 20.30’da tiyatroseverlerle buluşacak.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada ise; "Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun sahneleyeceği, insanın içindeki vahşetin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı Vahşi Komedi tiyatro oyunu, sizin de bu konuya bakış açınızı değiştirecek. Yelda Karataş’ın yazdığı 2 perdelik oyun Zekeriya Hocalar yönetiminde 13 yaş üzeri seyirci kitlesi için ücretsiz olarak sahnelenecek. 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 20.30’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde yeniden sahnelenecek oyunumuza tüm sanatseverleri bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f7u-4qtwsaaksos.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.