Karşıyaka'da yaşam sokağa taşınıyor

Karşıyaka'da yaşam sokağa taşınıyor

Karşıyaka Belediyesi, 'Sokak Senin' etkinlikleri kapsamında çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi tarafından "Yaşamı Sokağa Taşıyoruz" sloganıyla düzenlenen ve daha önce Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 'Sağlıklı Şehir Planlaması' ödülüne layık görülen 'Sokak Senin' etkinlikleri, eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocukları bir araya getiriyor.

Sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok aktivitenin yer alacağı etkinlik, 23 ağustos çarşamba günü saat 17.00'da Dedebaşı Mahallesi 6007/1 Sokak'ta gerçekleşecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından, oyunlara katılmak isteyen Karşıyakalı çocukların ve ailelerin etkinliğe davet edildiği paylaşımda; "Sokak Senin etkinliklerimizle 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 17.00'da Dedebaşı Mahallesi 6007/1 Sokak'ta çocuklarımızla buluşarak doya doya oynayacağız. Sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik ile güzel bir gün geçireceğiz. Oyunlarımıza katılmak isteyen Karşıyakalı çocuklarımızı ve ailelerimizi etkinliğimize bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f4hecnqxkaavj2s.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.