Karşıyaka'da yılın en renkli buluşmasına geri sayım başladı!

Karşıyaka'da yılın en renkli buluşmasına geri sayım başladı!

Karşıyaka Belediyesi’nin en sevilen organizasyonlarından “Çiçek Festivali” bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında Bostanlı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka’nın çevre dostu kimliğiyle özdeşleşen ve doğanın en güzel renklerini bir araya getirerek ziyaretçilerine görsel şölen sunan “Çiçek Festivali” bu yıl 21’inci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek festivalin açılışı, 17 Mayıs Cuma günü yapılacak. Farklı il ve ilçelerden üreticilerin katılacağı festivalde mevsimlik çiçek çeşitleri, süs bitkileri, çalı çeşitleri, sebze fideleri, ağaç ve ağaççıklar satışa sunulacak. Ayrıca tezgahlarda saksı çeşitleri, çiçek ilaçları, toprak ve gübre gibi ürünler de yer alacak. Üreticiden tüketiciye aracısız alışveriş imkanı yaratacak festival 19 Mayıs Pazar akşamına kadar devam edecek.

6.jpeg

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULUYOR

Öte yandan, bu yıl 22’nci kez düzenlenen 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'nın finali de Karşıyaka Çiçek Festivali kapsamında gerçekleştirilecek. Festival alanında düzenlenecek törende ‘En Güzel Balkon’, ‘En Güzel Bahçe’ ve ‘En Güzel Apartman Bahçesi’ kategorilerinde ilk 3’e girenlere ödülleri takdim edilecek.

3.jpeg

“KARŞIYAKA’YA ÇOK YAKIŞACAK”

Yılın en renkli festivaline tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Doğa dostu kentimizde yine çok özel ve değerli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Karşıyaka’ya çok yakışacak bir organizasyona imza atmak için büyük bir özenle hazırlıklarımızı yaptık. Yeşile, çiçeğin her çeşidine, doğanın tüm güzelliklerine olan sevgimizi paylaşmak ve baharın coşkusuna ortak olmak isteyen herkesi, 17-19 Mayıs tarihleri arasında festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.

image-123650291-8-001.jpg

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.