Karşıyaka’daki kamu kurum yöneticileri toplantıda bir araya geldi

Karşıyaka’daki kamu kurum yöneticileri toplantıda bir araya geldi

Karşıyaka'daki kamu kurum yöneticileri kahvaltıda buluştu.

İzmir Tarım Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelen ilçe kamu kurum yöneticileri yeşilliklerin içinde birlikte kahvaltı yaptı. Yeni atanan yöneticiler birbirleri ile tanıştılar.

İzmir Tarım Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğindeki toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Koray Salar, İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Tapu müdürü Erhan Sarıkaya, İlçe SGK Müdürü Alper Ilıpınar ve diğer kamu kurum yöneticileri katıldı.

dsc-5775-1.jpg

“VERİMLİ ÇALIŞMAMIZ LAZIM”

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, bu toplantıların kurumlar arası iş birliği açısından yararlı olduğunu, Eylül’den itibaren geniş katılımlı toplantılar düzenleneceğini belirtti. İlçe yöneticilerinin gerek çalışanlar gerekse vatandaşla ilişkilerinde daha özverili davranılması gerektiğini söyledi. İsrafa da değinen Kaymakam Demir, özellikle kurumlarda gereksiz elektrik ve su harcamalarına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Yaz sıcağında klimalar çalıştırılırken kapı ve pencerelerin kapalı olması gerektiğine dikkat çekti.

Karşıyaka’daki yöneticilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Kaymakam Demir “Birlik ve beraberliğimizin hep böyle devam etmesini istiyorum. Hepimiz Karşıyaka ailesinin birer ferdiyiz. Oldukça verimli çalışmamız lazım, Karşıyaka’mızın, memleketimizin buna çok ihtiyacı var” dedi.

Demir konuşmasının sonunda kurum yöneticilerinin bayramını kutlayarak, onlarla tek tek bayramlaştı.

Türkiye’de ilk kez Karşıyaka’da düzenlenen kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantılara uzun bir süre ara verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.