Karşıyaka'dan balkon bahçeciliği eğitimi

Karşıyaka'dan balkon bahçeciliği eğitimi

Gıda krizine karşı tükettiğini üreten toplumlar yaratma konusunda elini taşın altına koyan Karşıyaka Belediyesi, Ziraat Yüksek Mühendisi Gökhan Sivaslı'nın katılımıyla 'Dikey Tarım ve Balkon Bahçeciliği' eğitimi düzenliyor.

Gıda krizi ile mücadelede tükettiğini üreten toplumlar ve kent içi tarımın önemine vurgu yapan Karşıyaka Belediyesi vatandaşlara, Dikey Tarım ve Balkon Bahçeciliği eğitimi veriyor.

45.jpg

Karşıyaka Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, "Balkonlarımızı, bahçelerimizi birer bostana çevirerek sağlıklı gıdaya direkt ulaşım mümkün. Ziraat Yüksek Mühendisi Gökhan Sivaslı ile gerçekleştireceğimiz Dikey Tarım ve Balkon Bahçeciliği Eğitiminde bu alana ilk adımı atacağız. 11 Mart 2023 Cumartesi günü 13.00-15.00 / 15.30-17.30 saatleri arasında Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde yapılacak eğitime tüm Karşıyakalıları bekliyoruz." notuna yer verildi.

Paylaşımda ayrıca detaylı bilgi ve kayıt için 0(232) 363 22 58 numaralı hattın aranması gerektiği bilgisine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.