Karşıyaka'dan Konak'a Aydınlık Verdi

Karşıyaka'dan Konak'a Aydınlık Verdi

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Doğan Kitap etiketi ile yayınlanan " Bir Başkan, Bir Şehir,Bir Aşk" adını taşıyan kitabının outdoor reklamları Konak'a aydınlık veriyor.

700 METRE KARE ALANDA DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLUYOR

Karşıyaka'da birçok bilboard'da var olan afiş aynı zamanda Cumhuriyet Bulvarı'nda aydınlatılarak Konak'lı vatandaşların büyük ilgisini topluyor. Toplam boyutu 700 metrekare olan afiş başarılı bir Belediye Başkanı'nın hayat hikayesini okumak isteyenler için önemli bir tanıtım aracı olarak yer alıyor.

3 YILLIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÜRECİ

Karşıyaka Belediyesi Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 3 yıllık belediye başkanlığı sürecini yazdığı kitapta çocukluk ve gençlik hatıralarına, siyasi yaşamına ve belediye başkanlığı sürecinde hayata geçirdiği hizmetlerin arka planına yer verdi.

baskanhma.jpg

HER APARTMAN BİR ÖĞRENCİ OKUTUYOR PROJESİNE DESTEK

" Bir Başkan, Bir Şehir,Bir Aşk" kitabının tüm gelirleri yardım amaçlı olarak "Her Apartman Bir Öğrenci Okutuyor"projesi kapsamında yardıma muhtaç öğrencilere burs olarak destek verilecek. " Bir Başkan, Bir Şehir,Bir Aşk" kitabı eğitim ve öğretim alanında destek amaçlı yapılan en güzel projelerden biri olarak adını uzunca bir süre unutturmayacak.

kitap-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.