Karşıyakalı bisikletçiler madalyaları topladı!

Karşıyakalı bisikletçiler madalyaları topladı!

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Bisiklet Takımı sporcuları, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Uluslararası Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet Yarışı’ndan 4 madalya ile döndü. 

Kadınlar ve erkeklerde toplam 18 kategoride yapılan yarışlara, yaklaşık 250 bisikletçi katıldı. İlk gün 81 kilometrelik Kaş - Patara etabında mücadele eden sporcular, ikinci gün de Letoon Antik Kenti önünden başlayarak Patara’dan Seydikemer’e 71 kilometre pedal çevirdi. 

karsiyaka_1.jpg

Organizasyonun ilk gününde; Gençler kategorisinde Karşıyaka Belediyesporlu bisikletçilerden Eren Arslan ikinci, Ali Oğuzhan Işıkver üçüncü; Master (34-39 yaş) erkek kategorisinde de Harun Ömür ikinci oldu. Yarışların ikinci gününde Eren Arslan tekrar ikincilik kürsüsüne çıkarken, ayrıca Bisan Bisiklet Kulübü’nden Karşıyakalı sporcu Yağız Öztürk de üçünlük madalyasının sahibi oldu. 

karsiyaka_2.jpg
Sporcuları kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka’mıza bu gururu yaşatan sporcularımıza ve antrenörümüz Esin Deniz Erdoğan’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.