Karşıyakalı çocuklar geri dönüşüm atölyesinde buluştu

Karşıyakalı çocuklar geri dönüşüm atölyesinde buluştu

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet'in 100.yılında 100 çocuğu, geri dönüşüm atölyesinde buluşturdu.

MEDYA EGE - Tasarruf ve çevre odaklı bir belediyecilik düşüncesiyle hareket eden Karşıyaka Belediyesi, bu kapsamda gerçekleştirdiği etkinliklerine devam ediyor.

f9ckbflxwaajc5n.jpg

Sürdürülebilir bir dünya için erken yaşlarda geri dönüşüm bilincinin oluşmasını önemseyen belediye, bu anlayışla Cumhuriyet'in 100.yılında 100 çocuğu, geri dönüşüm atölyesinde buluşturdu.

f9ckcfuwaaevgiu.jpg

Kaynak tüketiminin, yeniden kullanımın, atık yönetiminin ve geri dönüşümün detaylarıyla konuşulduğu, uygulamalar ile geri dönüşüm kültürünün pekiştirildiği atölye etkinliğinde, çocuklara geri dönüşüm bilincinin kazandırılması hedeflendi.

f9ckb4qwuaaa6ov.jpg

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından atölye etkinliğine ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Genç nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmak için, çocuklarımızın geri dönüşüm bilincini kazanmalarını sağlıyoruz. Sık sık gerçekleştirdiğimiz etkinlikler çerçevesinde bu yıl Cumhuriyeti’mizin 100. yılında, 100 çocuğumuzun katılımıyla kaynakların verimli ve yeniden kullanımı, geri dönüşüm gibi konularda eğitimler düzenliyor, uygulamalarla bilgilerini pekiştiriyoruz. Geri dönüşüm bilincinin toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, her yaştan bireyin bu çabaya destek verdiği günlere ulaşmak ümidiyle"

f9ckbscw4aarv4h.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.