Karşıyakalı çocuklar, sokak oyunları ile eğlenecek!

Karşıyakalı çocuklar, sokak oyunları ile eğlenecek!

Karşıyaka Belediyesi'nin her hafta düzenlediği "Sokak Senindir" etkinliği ile Karşıyakalı çocuklar, sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik ile güzel bir gün geçirecek.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi, tüm çocukların sokakta güvenle oyun oynayabilmesi amacıyla her hafta bir mahallede "Sokak Senindir" etkinliği düzenliyor. 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da Tuna Mahallesi 1711 Sokak'ta gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında çocuklar, sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik ile güzel bir gün geçirecek. Etkinlik, yaz boyunca farklı noktalarda devam edecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Sokak Senin etkinliklerimizle 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da Tuna Mahallesi 1711 Sokak'ta çocuklarımızla buluşarak doya doya oynayacağız. Sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik ile güzel bir gün geçireceğiz. Oyunlarımıza katılmak isteyen Karşıyakalı çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

fagxvzxwqacltem.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.