Karşıyakalı çocuklar “Sokak Senin” etkinliği ile eğleniyor!

Karşıyakalı çocuklar “Sokak Senin” etkinliği ile eğleniyor!

Karşıyaka Belediyesi'nin her hafta düzenlediği "Sokak Senindir" etkinliği ile Karşıyakalı çocuklar, sokak oyunlarının tadını çıkarıyor.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi, tüm çocukların sokakta güvenle oyun oynayabilmesi amacıyla her hafta bir mahallede "Sokak Senindir" etkinliği düzenliyor. 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da Bostanlı Mahallesi 1814/1 Sokak'ta Uğur Mumcu Parkı yanında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında çocuklar, sokak oyunlarının tadını çıkaracak. Etkinlik, yaz boyunca farklı noktalarda devam edecek

05-rezinochki.jpg

Karşıyaka Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Sokak Senin etkinliklerimizle 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da Bostanlı Mahallesi 1814/1 Sokak'ta Uğur Mumcu Parkı yanında çocuklarımızla buluşarak doya doya oynayacağız. Sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik ile güzel bir gün geçireceğiz. Oyunlarımıza katılmak isteyen Karşıyakalı çocukları bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

fzoqhlzxwaaylb1.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.