Karşıyakalı çocuklar Uzay Haftasını öğrenerek kutlayacak

Karşıyakalı çocuklar Uzay Haftasını öğrenerek kutlayacak

Karşıyaka Belediyesi Uzay Haftası kapsamında çocuklar için bir dizi etkinlik düzenleyecek.

MEDYA EGE- Karşıyaka Belediyesi her yıl 4-10 Ekim tarihleri ar asında kutlanan Uzay haftası için bir program oluşturdu. 9 yaş üzeri çocuklara yönelik hazırlanan programda belediye çocukların eğlenerek öğrenmesini ve keşfetmesini amaçlıyor. Evrensel Çocuk Merkezi Karşıyaka eğitim kampüsünde gerçekleştirilecek etkinlikler 16:00 – 18:00 saatlerinde düzenlenecek.

Uzman astronom eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilecek etkinliklerde uydu modelleri yapılacak, planetaryum filmleri izlenecek.

kskkk.jpeg

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada “Her yıl 4-10 Ekim tarihlerinde kutlanan Dünya Uzay Haftası’nı bizimle birlikte öğrenerek, keşfederek ve eğlenerek geçirmeye ne dersiniz? Uzman astronom eğitmenler eşliğinde Uzay Haftasının anlamını öğrenirken aynı zamanda kendi uydu modellerimizi yapacağımız ve bu haftaya özel

filmleri izleyeceğimiz Uzay Haftası Etkinliğimize sizleri de bekliyoruz. 9 yaş ve üzeri çocuklarımıza yönelik etkinliğimiz 4, 5 ve 6 Ekim tarihlerinde, 16:00 ve 17:00 saatlerinde başlayacak 2 oturumda gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi.

ksk.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.