Karşıyakalı İş Kadınları, depremzedeler için lokma döktürdü

Karşıyakalı İş Kadınları, depremzedeler için lokma döktürdü

Karşıyakalı İş Kadınları 8 Mart’ta siyah fularlar ile lokma döktürdü.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için lokma döktürdü dua etti.

Pembe fularları ile etkinliklerde yer alan KAR-İŞKAD’lı kadınlar siyah fular taktı.

3-001.jpg

Karşıyaka İZBAN Havuz başındaki lokma dökümünden önce Karşıyaka Müftüsü İsa Gürleri tarafından depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için dualar okundu.

KAR-İŞKAD tarafından düzenlenen lokma etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, mahalle muhtarları ile KAR-İŞKAD üyeleri katıldı.

2-001.jpg

Merkezi Kahramanmaraş depremi ile büyük kıyameti yaşadıklarını, her zaman depremzedelerin yanlarında olduklarını ifade etmek için 8 Mart’ta lokma hayrı düzenlediklerini belirten KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri “Katılımcılara gönülden teşekkür ediyoruz. Karşıyaka İş Kadınları Derneği olarak depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, başsağlığı ve sabır, tedavileri sürenlere acil şifalar dileriz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.