Karşıyakalı Kanarya Yetiştiricilerinden Başkan Tugay'a ziyaret

Karşıyakalı Kanarya Yetiştiricilerinden Başkan Tugay'a ziyaret

Karşıyaka Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı İş insanı Erden Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Aksoy ziyarette şunları söyledi; 'Derneklere ve STK'lara verdiğiniz önemi ve desteği görüyoruz, bizlerde dernek olarak yetiştirdiğimiz Kanaryalarla Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda Karşıyakamızı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Yıllardır Karşıyakada düzenlenmeyen yarışmayı sizlerin desteği ile düzenlemek isteriz. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ve üye arkadaşlarımız arasında her biri kendi alanlarında çok başarılı meslek sahipleri var. Derneğimiz bu gün Türkiye de önde gelen Kanarya yetiştiricilerinden diyebilirim. Sizlerle beraber çok güzel işler yapacağımızı düşünüyoruz.' dedi
karsiyakali-kanarya-yetistiricilerinden-baskan-tugaya-ziyaret-4.jpg
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu islerle ifade etti; Kanarya için teşekkür ederim, neredeyse hepimizin evinde kuş besleniyor sizler güzel bir iş yapıyorsunuz. Bizlerde STK'larımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bahçelievler Pazar yerinde STK yerleşkesi yapıyoruz. Belediye olarak her zaman STK'larımıza destek olmaya çalışıyoruz.
karsiyakali-kanarya-yetistiricilerinden-baskan-tugaya-ziyaret-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.