Karşıyakalı öğrenciler “İSG’yi Önemsiyorum Geleceğe Güveniyorum” dedi

Karşıyakalı öğrenciler “İSG’yi Önemsiyorum Geleceğe Güveniyorum” dedi

 Karşıyaka’da iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek için “ISG’yi Önemsiyorum Geleceğe Güveniyorum” etkinliği düzenlendi.

 İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Bürosu tarafından Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu’nda bir etkinlik düzenlendi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikte İlçe Milli Eğitime bağlı okul ve kurumlarda iş sağlığı ve güvenliğinin önemi anlatıldı, öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Karşıyaka Milli Eğitim İSGB Yöneticisi Ülkü Çekli tarafından sinevizyon gösteri ile anlatılan iş sağlığı ve güvenliğinin, çalışma hayatında önemi anlatıldı.

Geleceğin çalışanları olarak çocuklarda güvenli yaşam bilinci ve farkındalığı yaratmak amacıyla okulda düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesi, slayt gösterimi, drama gösterisi ve ‘Güven Usta Okulumuzda’’ adlı sunumla program sona erdi. Etkinlikte öğrencilerin baret takarak gösterilerini sunması büyük alkış aldı.

Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcsı Mehmet Tahir Büdün, Karşıyaka Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürümüz Mehtap Gemici, İl Milli Eğitim İSGB Koordinatörü Sibel Akçapınar,  Karşıyaka Milli Eğitim İSGB Yöneticisi Ülkü Çekli, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.