Karşıyakalı Romanlar iftarda buluştu

Karşıyakalı Romanlar iftarda buluştu

Ramazan Ayı’nın bereketini tüm ilçeye yayan Karşıyaka Belediyesi, Roman vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

 

Ramazan Ayı’nın bereketini tüm ilçeye yayan Karşıyaka Belediyesi, Roman vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Örnekköy Pazaryeri’ndeki dev organizasyona yaklaşık iki bin kişi katıldı. Dualar edildi, yemekler paylaşıldı. Başkan Akpınar “Huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz” dedi.

karsiyaka_3396.jpg

2 BİN KİŞİ KATILDI

Ramazan Ayı boyunca, farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında Karşıyakalıları bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez Örnekköy’de yaşayan Romanlarla iftarın bereketini paylaştı. İftara Başkan Akpınar’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Pazaryerinde gerçekleştirilen etkinlik için dev sofralar kuruldu ve yaklaşık 2 bin Roman vatandaş biraraya geldi.

AKPINAR TEK TEK İLGİLENDİ

Ney dinletisinin ardından, dualarla iftar yapan Örnekköylüler, Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Akpınar, iftara katılanlarla fotoğraf da çektirdi.

“İFTARIN BEREKETİNİ PAYLAŞTIK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ramazan Ayı’nın tüm güzelliklerini Karşıyakamızda birlikte paylaşıyoruz. Bugün bu bereketli soframızda Roman kardeşlerimiz ile buluştuk. Huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.