Karşıyakalılar Olgun Atila'yı coşkuyla karşıladı

Karşıyakalılar Olgun Atila'yı coşkuyla karşıladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, saha çalışmalarına Karşıyaka’da devam etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila Karşıyaka’da önemli temaslarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Örgütü, Karşıyaka Spor Kulübü (KSK), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’ni ziyaret etti. Atila öte yandan esnaf ziyareti de yaparak vatandaşın taleplerini yerinde dinledi.

Aday Adayı Atila’nın ilk Durağı CHP Karşıyaka İlçe Örgütü oldu. Atila’yı ilçe binası önünde İlçe Başkanı Levent Güçlü, partililer ve Karşıyakalılar alkışlarla ve büyük bir coşkuyla karşıladı.

İlçe Başkanı Güçlü, Atila’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Çıktığınız yol zorlu bir yol. Ama biz sizi tanıyoruz. Başarılı olacağınıza inanıyoruz” dedi.

karsiyaka-ilce-1.jpg

Atila ise, burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. CHP iktidarında olmayan ilçelere dikkat çeken Atila “Alınamaz denilen yerleri alacağımıza inanıyorum. Geçmişte yapılan başarılı seçim çalışmalarını değerlendirdiğimde, hiç kimseyle kavga etmeden, yeni bir siyaset anlayışı ile, İzmir’in tüm renklerine sahip çıkacak şekilde çalışacağız. Yeter ki oy istemesini bilelim, yeter ki insanları ötekileştirmeyelim. Belediye seçimlerinde her partiden herkes oy alabilir. Kimsenin oyu garanti değil. Bu konuda güzel şeyler olacağına inanıyorum. Genel Başkanımız Özgür Özel’in ilk seçimi. Manisa’yı, Ege Bölgesini en az bizim kadar biliyor. En yüksek oyu alacağını düşünüyorum. Herkesin uyanık olması lazım” dedi.

“ALINAMAZ DENİLEN YERLERİ ALACAĞIZ”

İzmir ve Türkiye’de yeni bir siyaset anlayışı olması gerektiğini altını çizen Atila, kırsal ilçelere yönelik çalışmalarını ise şöyle anlattı; “İzmir’in farkı diğer vilayetlere de destek sağlayacak olması. Yeter ki, doğru dürüst çalışkan, halkta karşılığı olan bir aday olsun. İnsana dokunan her çalışma mutluluktur. Bu mücadelenin hakkını almamız lazım. Bize bir hak verilirse o hak sizin. Geçmişte yapılan siyaseti reddetmiyoruz ancak şimdi yeni bir siyaset zamanı. Bu da ortak akıl ve çok çalışmakla olur. Tarih yazmak için çok çalışmak lazım. İzmir dışına çıkmadan 7/24 çalışacağız sizlerle birlikte. Hiç gidilmeyen yerlere hizmetler yapacağız. Bunu Bornova’da yaptık. En çok kabul gördüğümüz köylerdi. O güne kadar onların ilk belediye başkanı bendim. Yine bunu Ödemiş, Bergama, Beydağ, Kınık gibi yerlerde de yapacağız. Alınamaz denilen yerleri alacağımıza inanıyorum. Geçmişte yapılan başarılı seçim çalışmalarını değerlendirdim. Hiç kimseyle kavga etmeden, yeni bir siyaset anlayışı ile, İzmir’in tüm renklerine sahip çıkacak şekilde çalışacağız. Yeter ki oy istemesini bilelim, yeter ki insanları ötekileştirmeyelim. Belediye seçimlerinde her partiden herkes oy alabilir. Kimsenin oyu garanti değil. Bu konuda güzel şeyler olacağına inanıyorum. Genel Başkanımız Özgür Özel’in ilk seçimi. Manisa’yı, Ege Bölgesini en az bizim kadar biliyor. En yüksek oyu alacağını düşünüyorum. Herkesin uyanık olması lazım.”

Atila öte yandan stadyum sorununa da “İzmir’in uluslararası bir stadyumu olmalı. Avrupa Şampiyonasına İzmir neden ev sahipliği yapamıyor? Bunu İzmirlilerin düşünmesi lazım. İktidar partisi milletvekilleri ile konuşup iktidara ulaşmalıyız. Yerelle hep birlikte bu meseleyi çözmeliyiz. İzmir’in Türkiye’nin her alanında öncü olmalı. İyilik, güzellik ve başarıda. Kavgada olmamalıyız” cümleleri ile değindi.

Atila, ilçe ziyareti sonrası alkışlarla uğurlandı.

KARŞIYAKA STADYUMU

Atila ziyaretlerine Karşıyaka Spor Kulübü ile devam etti. Selçuk Yaşar Tesislerinde gerçekleşen buluşmada Atila’yı Kulüp Başkanı Azat Yeşil ve Divan Kurulu Başkanı Cenk Karaca, karşıladı. Yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı buluşmaya Karşıyaka Stadı damga vurdu.

Atila, Karşıyaka’nın sporda bir Avrupa takımı olduğunun altını çizerek şöyle konuştu; “Karşıyaka İzmir’in en eski kulüplerinden biri. İzmir, Türkiye’nin siyaset, kültür, sanat ve spor gibi alanlarında süper ligde olmalı. İzmir’in çok önemli takımları var. İzmir’in kulüplerinin Avrupa’da maça çıktığı günleri görmek istiyorum. İzmir Bizim Evimiz, diyoruz. Geçmiş dönemde yaptığım hizmetleri İzmir’e yaymak istiyorum. İzmir’in her yerinde spor kulüpleri gibi ortak akılla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Siyasetteki CHP değişimini İzmir’e yayacağız. Ortak akılla Karşıyaka’nın stadyum sorununu çözeceğiz.”

Bornova Belediye Başkanlığı döneminde yapılan Bornova Stadına hatırlatan Atila “Bornova’da, stadımız takımlarımıza uğurlu geldi. Bornova, Altınordu ile birlikte o stadyumu kullanıyor. Bunun nasıl yapılabilir olduğunu biliyoruz. Hem Büyükşehir Belediyesi hem Spor Bakanlığı ile birlikte İzmir’in hak ettiği stadyum ve spor komplekslerini de yapacağız” dedi.

karsiyaka-zubeyde-ana-1.jpg

Atila, kentin stadyum eksikliğine ise şu sözlerle dikkat çekti; “İzmir’in stadyum eksikliği var. Atatürk Stadyumun yenilenmesi gerekebilir. Bunun gibi sportif faaliyetlerde öncü olmalıyız. Gençlerimiz, insan gücümüz var. Kırsaldaki insan gücümüzü de takımlarımızla bir araya getirerek kardeşlik ruhunu güçlendirmeliyiz. Karşıyaka’nın basketbolda, Avrupa ve dünya takımı olması çok önemli. Bunu futbol gibi diğer branşlara da yaymalıyız. Belediyeler fen işleri dışında spora katkıda bulunmalı. Sadece futbolda değil her spor alanında etkili olmalıyız. Ağaç yaş iken eğilir ilkesiyle çocuklarımızı da spor gibi yararlı faaliyetlerle geliştirmeliyiz.”

Konuşmasında Karşıyaka’da gerçekleştirecekleri sosyal projelere de dikkat çeken Atila “Karşıyaka stadı bittikten sonra şehrin birçok yerine statlar yapacağız. Yerel yönetim ve Spor Bakanlığı ile birlikte İzmir’in ve Karşıyaka’nın hakkını vereceğiz. İzmir’de milli bir müsabakanın olmaması vatansever biri olarak benim zoruma gidiyor. Karşıyaka ve Göztepe’nin stadı mutlaka olmalı. Tire çok ayrı bir cumhuriyet. Tire’de takımların kamp yapacakları alanlar olmalı. Bunları ortaya koyarsak İzmir top yekün kalkınacak”

Kulüp Başkanı Azat Yeşil ise Atila’nın Bornova Belediye Başkanlığı döneminde spora olan desteğini bildiklerinin altını çizerek “Spora ilgili olan insanların başkan olması bizim arzumuzdur. Spor şehrin gelişimine katkıda bulunur” dedi.

karsiyaka-halk-3.jpg

İKİ MİMAR BAŞKANDAN STAT ÇIKIŞI

Öte yandan mimar olduğunu söyleyen Yeşil “Bornova’da çok güzel bir stat yaptınız biliyoruz. İki mimar bir aradayız. Birlikte KSK stadını umarım yaparız. Hep beraber güzel şeyler yapacağımız inanıyorum. Bu stadı yapmakla kararlıyız. Biz bu stadın hakkından beraber geliriz” sözleriyle Atila’ya olan güvenini dile getirdi.

karsiyaka-add-1.jpg

Son olarak Karşıyaka ADD Şubesini de ziyaret den Atila, dernek başkanı Feride Ufuk Yıldırım, Yönetim Kurulu ve üyeler tarafından karşılandı.

Atila, ziyaretlerinin ardından Karşıyaka’da esnafla da bir araya geldi. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Atila, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

karsiyaka-halk-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.