Karşıyaka'nın Filizleri için burs desteği çağrısı yapıldı

Karşıyaka'nın Filizleri için burs desteği çağrısı yapıldı

Karşıyaka Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayan Karşıyaka'nın Filizleri Projesi için çağrı yapıldı.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi’nin her kesimden gönüllülerinin katkıları ile üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği sağlanan “Karşıyaka’nın Filizleri Projesi” için yeni dönem burs çağrısı yapıldı. Apartmanlar, siteler, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, esnaf, hakemler, muhtarlar ve dolmuş şoförleri gibi toplumun farklı kesimlerinden destek alan ve toplumsal dayanışma örneği haline gelen proje, bu yıl da hayırseverlerin katkıları ile büyümeyecek.

Yeni dönemde Karşıyaka’nın Filizleri’nin gönüllüleri arasında katılıp gençlere burs vermek isteyenler, 0232 399 4076 numaralı hattan bilgi alabilirler.

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Öte yandan Karşıyaka Belediyesi tarafından yeni dönem başvurularına ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Karşıyaka’mızda gençlerimiz eğitim hayatlarına daha rahat devam edebilsinler, geleceğe adım adım ilerlerken yaşıtlarıyla benzer şartlara sahip olabilsinler diye, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ile burs vermek isteyen Karşıyakalıları bir araya getiriyoruz. Karşıyaka’nın Filizleri uygulamasına dahil olarak ihtiyaç sahibi gençlere burs vermek için 0(232) 399 40 00 numaralı hattımızdan 4009 / 4018 dahili numaralarıyla bize ulaşarak detaylı bilgi alabilir başvuruda bulunabilirsiniz" ifadeleri ile çağrı yapıldı.

kskk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.