Karşıyaka'nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Karşıyaka'nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren yeni yılın ilk aylık toplantısı BESİAD’ın ev sahipliğinde İzmir Vilayetler Evi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’de ilk kez Karşıyaka’da başlatılan ve 5 yıldır her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Karşıyaka protokolü buluşmalarının 2017 yılındaki ilk toplantısı İzmir Vilayetler Evi’nde yapıldı. Bostanlı Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği’nin (BESİAD) ev sahipliğindeki yılın ilk aylık toplantısında Karşıyaka’da yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka’nın kendisinde özel bir yeri ve önemi olduğunu belirterek, “Karşıyaka için gece gündüz demeden çalışmak bizleri yormaz. Karşıyaka bunu fazlası ile hak ediyor” dedi. BESİAD Başkanı Ali Akdaş ise, BESİAD olarak Karşıyakalı yöneticiler ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade ederek, “Karşıyakalılar olarak 5 yıldır her ay bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Toplantılarımız kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir fırsat oluyor. Ayrıca Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşlerimizi bildirerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her ay başka bir kurumun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılarımızın 2017’deki ilkine BESİAD olarak ev sahipliği yapmaktan mutluyuz” diye konuştu.
 
GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Karşıyaka Vilayetler Evi’ndeki toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, BESİAD Başkanı Ali Akdaş, Medikal Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Halk Bankası Çarşı Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Mal Müdürü Ülkü Uğur, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, BESİAD başkan yardımcıları Emre İpek, Hakan Solak ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Gazeteci Yazar Avni Erboy, iş adamı Mehmet Çelebi, Altuğ Algur, Mimar İbrahim Bakırtaş, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.