KARYEL GAYRİMENKUL MENEMEN ŞUBESİ AÇILDI

KARYEL GAYRİMENKUL MENEMEN ŞUBESİ AÇILDI

Karyel Gayrimenkul, Menemen Atatürk Caddesi'nde ilk ofisini açtı.

Menemen’in köklü aileleri arasında yer alan Taha CELEP, İzmir Ak Parti eski Milletvekili Ali AŞLIK, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali AZGIN, Ak Parti Menemen İlçe Başkanlığı ve birçok Menemenli işadamının katılımıyla Menemen Atatürk Caddesinde ilk ofisini açtı.

Faaliyet gösterdiği gayrimenkul sektöründe öncelikle İzmir’in  daha sonra Türkiye'nin önde gelen ve güvenilir şirketleri arasında yer almayı ve toplam aktiflerini verimliliği ve karlılığı da göz önüne alarak dengeli bir şekilde arttırmayı hedefleyen Karyel Gayrimenkul Menemen Şubesi yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleştirildi.

Menemen gayrimenkul sektörüne yön verme düşüncesi ile açılışı gerçekleştirilen Karyel Gayrimenkul, gayrimenkul'ün her alanında, katma değeri ve standardı yüksek, yatırımcılarına ve ortaklarına en yüksek getiriyi sağlayan, müşteri memnuniyetinin en üst seviyede sağlandığı projeler gerçekleştirmeyi kendine misyon olarak belirlemiştir.

Açılışta konuşan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL gayrimenkul danışmanlığının ve proje bazlı çalışmaların önemine değinerek “ Her geçen gün daha fazla önem kazanan gayrimenkul sektörüne bu kez Menemen’in köklü ailelerinin de katıldığını görmek bu sektörün daha fazla güçleneceğinin açık göstergesidir. Menemen’in gelişen ekonomisine Karyel Gayrimenkulün de katkı sağlayacağını bilmek ve bu sektörde emin adamlarla ilerlemelerini görmek bizleri mutlu edecektir..” dedi. Hayırlı olsun dileklerini de ileten Güral katılımından dolayı herkese teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.