KASIM GÜLPINAR DEMEK!

KASIM GÜLPINAR DEMEK!

Şanlıurfa Siverek konserini ve çekmeyi düşündüğü klibi iptal etme kararı alan Sanatçıdan yaylım ateşi!..

Yakın zamanda ulusal bir TV Kanalında açıklamalar ve basın toplantısı düzenlemesi beklenen Arpak " Kasım Gülpınar Demek.. " başlığı ile yaptığı paylaşımda isim vermeden onlarca kişiye adeta ateş püskürdü.
İşte O paylaşım:

KASIM GÜLPINAR DEMEK..

Sevgili Dostlar; Memleket sevdası ile 29 Temmuz Akşamı Siverek'te yapmayı düşündüğümüz konser ve klip çalışmamızın yanı sıra Ceylanpınar konserini de iptal etmiş bulunuyoruz!

Sanatsal faliyetler ve memleket tanıtımı için bölgede bulunduğum 15 günlük süre zarfında bir çok riyakar, yalancı ve nankör ile karşılaştım. Doğrudur; sözlerinde durmayan, işleri güçleri birbirini karalamak ve memleket için bir şeyler üreten Ekrem Arpak gibileri aşağı çekmek olan bu cibiliyetsizler yüzünden üzüldüm ama; asıl üzüldüğüm ve beni derinden yaralayan şey: doğduğum Siverek ve büyüdüğüm Ceylanpınar, yani yıllardır tek kuruş beklentisi olmadan reklamını yaptığım memleketimin başındaki siyasetçilerin şahsıma karşı koydukları anlamsız, ötekileştiren, ırkçı, seviyesiz tepkileri oldu.
Sadece buda değil; ne yazık ki; memleketimin henüz Sn. Kasım Gülpınar gibi bir değerin varlığının aydınlık yarınlar için ne denli hayati bir önem taşıdığının farkında olunmaması üzüntümü ikiye katladı.
Evet; eğer şahsıma karşı bu tavrı koyanlara, onların seviyesi ile cevap vermeden, Siverek'li damarımı törpüleyerek İstanbul'a dönüyorsam Sn. Kasım Gülpınar'ın hatırınadır.

Peki neden Sn. Kasım Gülpınar ve nedir bendeki bu hatırı?
Öncelikle şu bilinmelidir ki; Sn. Gülpınar ile organik bir bağım yoktur. Memleketimin değeri olmak dışında..
İsmen yani şöhret kaygım olamaz zira zaten Ekrem Arpak'ım ben..
Siyaseti asla düşünmedim ve düşünmeyeceğim. O halde geriye şu kalıyor:

ÇÜNKÜ KASIM GÜLPINAR DEMEK: Mürekkebi haksızlığa dökülmeyen Kalem, Her satırı şerefi ile karalanmış defter, demektir.. 
Çünkü Kasım Gülpınar demek: siyasetin yalan sarmalına bulaşmamış, halka hizmet, hakka hizmettir şiarı ile yola çıkmış gönül adamı demektir.
Kasım Gülpınar'ı makamında halkını oyalar iken ve oy kaygısı ile umutları ile oynarken göremezsiniz..
Bir taziyeye gider iken acıyı paylaşır ve siz onu yerel gazeteciye 200 lira verip, reklam yaptığını duyamazsınız..
Birileri Halkımın, memleketimin iliklerine çökmüş iken sizler Kasım Gülpınar'ı ihale, yakınına iş ayakçılığında bulamazsınız..
Çünkü Kasım Gülpınar'ın makam, mal kaygısı yoktur aksine birileri devletin yardım kolilerini dağıttığı ve utanmadan haber yaptığı yerde, kendinden garibanı doyuran ve duyurmayan adamdır.

Çünkü Kasım Gülpınar'ın kitabında yalana, gıbete, sömürüye yer yoktur.

Size bir şey diyeyim mi: Kasım Gülpınar demek memleket gençlerinin elindeki uyuşturucunun, silahın, çapanın, tırpanın defter kaleme yani yarın ülkesine ve anne babasına hayırlı birer evlat yetişme umududur.

O kadar çok şey yazarım ki ama yoruldum!!!
Düşünsenize; Kasım Gülpınar'ı yerden yere vurur iken değil umuda dair yazarken Yoruldum..

İşte böyle bir değerimin hatırına o mahlukların seviyesine inmeyeceğim.
Mesela Memleketime kutuplaşmadan, kimden, nefretten başka bir şey getirmeyen ve şahsıma çamur atan o şahsın tuzağına düşmüyorsam, mesela gelmiş geçmiş en büyük nankör olan diğer şahsın rezaletine cevap vermiyorsam bundandır..

Ve her engele rağmen Kasım Gülpınar için sanatımı, gövdemi ortaya koymaya devam edeceğim..

Sevgi ile Hürmetle

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.