Kaşıntıyı ortadan kaldırıyor!

Kaşıntıyı ortadan kaldırıyor!

Lif kabağının olgunlaşmış meyvelerinden üretilen lif, genellikle temizlik aracı olarak kullanılır. Özellikle banyo yaparken veya mutfağınızda sünger yerine lif kabağını kullanmak çok sağlıklıdır.

Cilde tonlarca faydası var

Lif kabağı, cildin toksinlerini serbest bırakabilmesi için detoksinin giderilmesine yardımcı olan, cildin fırçalanmasını sağlayan harika bir yöntemdir. Hücre yenilenmesini teşvik eder ve kan dolaşımını hızlandırır, cilt tonunu iyileştirir ve parlak görünümlü bir cilde neden olur. Yapmanız gereken tek şey, süngeri yumuşatmak için az miktarda su ile ıslatmaktır.

Bulaşıkları kolayca temizler

Temizlemesi zor olan tencere veya tavaya sahipseniz, bir lif kabağı süngeri idealdir. Doğal lifler aşındırıcıdır, ancak yüzeyi çizmez. Ayrıca ocak üstünüz, dolaplarınız, zeminleriniz ve mutfağın diğer alanları gibi yüzeyleri hasar vermeden temizler.

Çamurlu ayakkabıları temizler

Lif kabağı çamurlu ayakkabıların temizliği için mükemmeldir, tüm çamurları dişlerden çıkarabilir. Bu amaç için kullanımı kolaydır.

Sabunları hızlıca kurutur

Bir parça lif kabağını dilimleyin ve sabun tabağına koyun. Bu, sabunun çabuk kurumasına neden olur ve hızlı erimesini önler.

Kaşıma aracı olarak kullanın

Lif kabağı süngeri uzun olduğu için mükemmel bir sırt kaşıma aracıdır. İki ucundan tutarak sırtınızı kaşıyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.