Kaşkaloğlu Ailesi 2017'e Merhaba Dedi

Kaşkaloğlu Ailesi 2017'e Merhaba Dedi

2000 yılında Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ve Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu tarafından kurulan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, tüm çalışanları ve hekim kadrosuyla birlikte 2017’ye merhaba dedi.

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'nde gerçekleştirilen yılbaşı partisinde, konuklar, hekimler ve hastane personeli doyasıya eğlendi; 2017 yılına birlikte adım atmanın mutluluğunu yaşadı.
Hastane olarak sektörde 16’ncı yılı geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirten Kurucu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, tüm çalışanlarına özverili katkıları için teşekkür etti ve yeni yıllarını kutladı.

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi olarak 2016 yılını hizmet kalitesini ve hasta memnuniyetini artıracak yatırımlarla geride bıraktıklarını belirten Kaşkaloğlu, “Sürekli yükselen hizmet kalitemizi 2017 yılında daha da yukarıya taşımak için deneyimli doktorlarımız ve güçlü insan kaynağımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2017 yılının, tüm insanlığa ve ülkemize, başta huzur olmak üzere; sağlık, başarı ve esenlikler getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.