Kaşkaloğlu ailesi yeni yıl coşkusu yaşadı

Kaşkaloğlu ailesi yeni yıl coşkusu yaşadı

2000 yılında Prof. Dr Mahmut Kaşkaloğlu ve eşi Op. Dr Selma Kaşkaloğlu tarafından kurulan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, tüm çalışanları ve hekim kadrosuyla birlikte 2019'a merhaba dedi.

2019'un herkes için sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dileyen Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, hizmet kalitesini daha da yukarı taşımak için hep birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Geride bıraktığımız 2018 yılını başarılı olarak değerlendiren Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, “Yeni hekimlerin de dahil olmasıyla birlikte 12 doktor ve 40 personelle hizmet veriyoruz. 2018 yılında gerek teknoloji gerekse de hekim kalitesi olarak önemli yatırımlar yaptık. İmkanlar dahilinde son teknolojiyi takip etmeye çalışıyoruz. Kendi bilgilerimizi de sürekli eğitimlerle güncel tutuyoruz” diye konuştu.

Kaşkaloğlu, göz sağlığının uzmanlık gerektiren bir konu olduğuna dikkat çekerek; modern tıbbın tüm olanaklarını kullandıklarını ve dünyada göz sağlığı alanındaki tüm gelişmeleri Türkiye'de uyguladıklarını kaydetti. Etkinliğin sonunda Kaşkaloğlu ailesi yeni yıl pastasını hep birlikte kesti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.