KASKO YAPTIRMAK EN KARLI İŞ OLDU!

KASKO YAPTIRMAK EN KARLI İŞ OLDU!

İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi Genel Müdürü Güven Elibol, araçların fiyatlarının, araç parçalarının ve işçiliğin yaşanan enflasyona orantılı olarak arttığına dikkat çekip, “Bu dönemde kasko yaptırmak, araç sahipleri için en karlı yatırım” dedi.

İzmir’de binek ve yüksek tonajlı araçların hasar onarımlarını yapan ender firmalardan birisi olan İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi, araçların bakım ve onarım masrafları konusunda vatandaşları, kasko yaptırmaları konusunda uyardı. Merkezin Genel Müdürü Güven Elibol, otomobil fiyatlarının yükselmesine bağlı olarak, araçların parçalarında da yüksek fiyatlar oluştuğunu, işçiliklerinde keza buna bağlı şekilde arttığına dikkat çekere, kaskonun araçlar için olmazsa olma yatırım aracı gibi olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2022-02-12-at-17-42-37-1.jpeg

Özellikle binek otomobillerde kaskonun artan fiyatlara bağlı olarak daha önemli hale geldiğini söyleyen Elibol, “Araçlar artık kolay kolay alınacak fiyatlarda değil. Dahası elinde aracı bulunan için araçlar da öyle sıradan bir şey değil. Bugün 200 Bin TL’nin altında düzgün bir otomobil bulmak neredeyse imkansız halde. Bu kadar değerli hale gelen otomobillerin, yıkıcı etkilerinden kurtulmanın en büyük güvencesi ise kaskolarıdır” dedi.

whatsapp-image-2022-02-12-at-17-42-38.jpeg

İzmir Oto Hasar Onarım Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Sezai Çukaz ise, araçların onarımlarının özellikle yedek parça olayında çok ama çok arttığını belirterek, “Yedek parça olmak neredeyse en son çare oldu. Genelde araç sahipleri, usta işçiliğe bağlı olarak araçlarındaki hasarın giderilmesini talep ediyorlar. Kaskosu olanlar bu konuda biraz daha rahat, istediği şekilde orijinal yedek parçalar istiyorlar ve kasko şirketleri de bunu vermek zorundalar. Hasarlı gelen araç sahiplerinin kaskoları yoksa, hasarın giderilmesi için birlikte çözümler üretmeye çalışıyoruz. Kaskoları varsa çözüm üzerinde çok düşünmüyoruz, ne gerekiyorsa alıyoruz, kasko şirketi de bunu karşılıyor. Onun için normal zamanlarda kasko zaten önemli ama bu zamanda kasko otomobilin mücevheri gibi çok daha önemli. Araç sahiplerin yaptırmasında mutlak yüksek bir kazancı var” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.