Katipoğlu Halı Kalitesi Karşıyaka'da

Katipoğlu Halı Kalitesi Karşıyaka'da

Merhum Ahmet Katipoğlu tarafından Bornova'da 1972 yılında halı fabrikası olarak kurulan, Katipoğlu Halı'nın yeni şubesi Karşıyaka Anadolu Caddesi'nde açıldı.

Türkiye Aile İşletmeleri Derneği ve İzmir Ticaret Odası üyesi olan Katipoğlu Halı'nın açılışına İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Halıcılar Odası Başkanı Naci Ölçen ile çok sayıda tanınmış işadamı katıldı.

Açılış kurdelesi kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Katipoğlu Halı Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Katipoğlu, “Bornova'da halı fabrikası ile başlayan ticaret hayatımız perakende satışı ile devam etmektedir. 1986 yılında İzmir Çankaya Fevzipaşa Bulvarı'nda açılan ilk mağazamız Katipoğlu Halı ve Arçelik, Bornova Manavkuyu'da açılan Manavkuyu Şube ile 2012'de Çankaya Halit Ziya Bulvarı'nda şubelerinizin yanısıra, ev tekstili ve züccaciye ile farklı bir sektöre girdik. “Katipoğlu Çeyiz” ile de adımızdan söz ettirdik. 2017 yılında İzmir Karabağlar Yeşillik Caddesi'nde ve şimdi de Karşıyaka Anadolu Caddesi'nde bin metrekarelik 2 katlı bir mağaza ile İzmir ve Ege'de halı sektöründe liderlik yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da yaptığı konuşmada “Başarıdan başarıya koşan ve parmakla gösterilen bir aile şirketi olan, açtığı mağazalarla istihdam sağlayan, İzmir Ticaret Odası üyesi olan Katipoğlu ailesini kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.