Katlanabilir telefonun çıkış tarihi belli oldu!

Katlanabilir telefonun çıkış tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz haftalarda ilk resmi detayları gün yüzüne çıkartılan Samsung katlanabilir telefon modeli hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar ile birlikte merakla beklenen, Samsung katlanabilir telefon çıkış tarihi ve ismi belli oldu!

San Francisco‘da düzenlenen Geliştiriciler Konferansı‘nda Samsung, katlanabilir akıllı telefonunda kullanacağı Infinity Flex Display’i ilk defa görücü karşısına çıkartmıştı. Söz konusu etkinlik ile birlikte, katlanabilir telefonuna tabiri caizse bir ön izleme yapan Samsung, bir takım önemli teknik özellikleri de kullanıcılarla paylaşmıştı.

Bugün ise Wall Street tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda merakla beklenen telefonun nasıl adlandırılacağı sonunda belli oldu. WSJ’nin Samsung’dan edindiği bilgilere göre, katlanabilir akıllı telefon modeli Samsung Flex veya Galaxy Flex olarak adlandırılacak.

Son iki yıl boyunca söylenti ve sızıntı haberleri konu olan akıllı telefonun daha önceden Galaxy  X adı ile ön plana çıkmıştı. Daha sonrasında ise Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgiler doğrultusunda, Galaxy F adıyla karşımıza çıkmaya devam eden katlanabilir akıllı telefon modelinin ismi sonunda netleşti diyebiliriz.

Fakat şöyle bir baktığımızda ise Galaxy serisinin çatısı altında çıkacak olan yeni akıllı telefonun Samsung Flex yerine, Galaxy Flex olarak adlandırılmasının daha büyük bir ihtimal olduğunu da belirtelim.

Tüm bunların haricinde ise Samsung‘un devrimsel nitelikteki yeni telefonunun çıkış tarihide gün yüzüne çıkartıldı. Wall Street tarafından paylaşılan bilgilerde, Samsung yeni telefonunu 2019’un ilk çeyreğinde resmi olarak lanse edecek.

Ayrıca şirket Galaxy S10 serisini de 2019’un ilk çeyreğinde düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliğine duyuracak. Daha önceden de paylaşmış olduğumuz haberlerde de Samsung’un iki farklı amiral gemisinin de aynı anda tanıtmak istemediğini belirtmiştik.

Her ne kadar kaynaklar her iki telefon için de MWC 2019 etkinliğini işaret etse de, Samsung iki telefonunu aynı etkinlikte tanıtmayacak. Bu da şu anlama geliyor ki, Mart ayının ilk haftalarında Samsung MWC 2019‘dan sonra bir büyük etkinlik daha düzenleyecek. Burada da büyük ihtimalle katlanabilir telefon modeli tanıtılacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.