Kavuklar'ın Üst Düzey İsmi Yakalandı

Kavuklar'ın Üst Düzey İsmi Yakalandı

FETÖ'den aranan Kavuklar Holding'in üst düzey yöneticisi saklandığı evde yakalandı.

FETÖ soruşturmasının İzmir ayağında hakkında tutuklama kararı çıkartılan Kavuklar Şirketler Grubu'Nun Gayrimenkul geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, polis tarafından saklandığı evde yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ'nün finansal ayağına yönelik olarak başlatılan operasyonda FETÖ'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla aranan ve hakkunda tutuklama kararı çıkarılan Kavuklar Şirketler Grubu'Nun Gayrimenkul geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk saklandığı evde yakalandı. Polis tarafından daha önce gözaltına alınan Kavuklar Şirketler Grubu Başkanı Abdullah Kavuk, Kavuklar Şirketler Grubu'nun Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Orkide Yağları'nın sahibi Küçükbay Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Küçükbay, Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim kurulu Başkanı Kamil Karakaş'ın da bulunduğu 17 kişiden bdullah Kavuk, Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Vahit Yazgan'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı. Daha sonra da bırakılan iş adamlarına yönelik savcılık tutuklama istemi ile tekrar yakalama kararı çıkartılmıştı.

Bir haftadır aranıyordu

Tutuklama kararı çıkarılmasıyla beraber aralarında Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay, Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş ile Yamanlar Koleji eski Genel Müdürü Sebahattin Kasap'ın da olduğu 10 kişi tutuklanmıştı. Tutuklama kararına rağmen polise teslim olmayan ve bir haftadır aranmasına rağmen yakalanamayan iş adamı Metehan Kavuk İzmir'de saklandığı evde yakalanarak tutuklanıldı. Kavuk Buca Kırıklar F Tipi Cezaevi'ne gönderilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.