Kaya Çelikkanat'tan gazetecilere selam

Kaya Çelikkanat'tan gazetecilere selam

Gazeteci Kaya Çelikkanat ziyarette, İzmirli gazetecilere selam ve sevgilerini iletti. En kısa sürede sağlığına kavuşacağını ve meslektaşlarıyla kucaklaşacağını dile getirdi.

İGC Başkanı Misket Dikmen ve İGC Başkanı Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, önceki günlerde rahatsızlanan ve evinde tedavisine devam edilen İGC'nin en tecrübeli üyelerinden Kaya Çelikkanat'ı yalnız bırakmadı. Çelikkanat'ı evinde ziyaret eden ve İGC'nin tüm üyelerinden selam ve sevgi götüren Dikmen ve Göçmenoğlu, aynı zamanda Çelikkanat ile yaptıkları sohbet ile geçmiş dönemleri andılar. Gazeteci Kaya Çelikkanat ziyarette, İzmirli gazetecilere selam ve sevgilerini iletti. En kısa sürede sağlığına kavuşacağını ve meslektaşlarıyla kucaklaşacağını dile getirdi.

İzmir basınının tecrübeli ismi Çelikkanat'ın bir an önce sağlığına kavuşacağını söyleyen İGC Başkanı Misket Dikmen, “Kaya Çelikkanat, kaya gibi yine yazmayı sürdürecek. Onu çok iyi gördüm. Hasta olmasına karşın okumayı ve yazmayı hiç bırakmamış. Çok güzel anılar paylaştık. İhtiyacı olup olmadığını sorduk. Tüm İGC üyelerine ve İzmirli gazetecilere selam ve sevgilerini iletti” diye konuştu.

İGC Başkanı Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu da, üyeler ile dayanışmayı artırmanın en önemli görevleri olduğunu belirterek, “Biz tüm üyelerimizin zor günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin varlık nedenlerinden biri de budur. Bunun için geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve evinde dinlenen Kaya Çelikkanat'ı ziyaret ettik. Onu çok güçlü gördük. Ailesiyle birlikte Yeşilyurt'taki evinde tedavisi sürüyor. Keyifli sohbetleriyle, ülke gündemini ilgilendiren yazılarıyla aramıza dönmesini bekliyoruz. İzmir'in ve Türkiye'nin önemli bir kalemi Çelikkanat'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.