Kaya; “Engelli Kardeşlerimizle Aramızdaki Engelleri Kaldırmalıyız.”

Kaya; “Engelli Kardeşlerimizle Aramızdaki Engelleri Kaldırmalıyız.”

Özel İzmir Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle açıklama yaptı.

Özel İzmir Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kaya 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, her ne olursa olsun. Engelli kardeşlerimizle aramızdaki engelleri kaldırmamız gerektiğini söyledi.
Engelli kardeşlerimizle aramızdaki engellerin kaldırılmasının insani bir sorumluluk olduğunu belirten kaya, tüm yönetim kurulu  olarak “Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bütün engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini muhabbetle saygılarımı sunuyorum. Engellilik, yalnızca engelli fertleri ve onların ailelerini değil, toplumun bütün kesimlerini yakından ilgilendiren bir sosyal meseledir. Engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaç ve taleplerini karşılamak hükümetimizin önceliklerinden olmalıdır. Bunun yanında engellilerin yetenek ve birikimleri doğrultusunda istihdam edilerek hayatın her alanında varlık göstermeleri, toplumsal zenginliğimizin daha da artmasını sağlayacaktır. Bizlerde onların her zaman yanında olup, destek vermeliyiz. Çünkü onlarda bizlerin bir parçasıdır. Onlarla sevgi ve muhabbet içinde olmalı ve aramızdaki her türlü engelleri kaldırmakta insani olarak görev ve sorumluluğumuz olmalıdır. ‘Biz de bir gün engelli olabiliriz’ düşüncesiyle yürütülen kampanya ve projeleri yürekten destekliyor, her zamanda bu tür projelerin ve kampanyaların destekçisi olacağız.  Engelsiz bir dünya için herkesi en üst düzeyde sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum. Başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza en içten sevgilerimi sunuyorum” dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.