Kaya'dan Sındır'a: Boğaziçi'ndeki çirkin olayları unutmadık!

Kaya'dan Sındır'a: Boğaziçi'ndeki çirkin olayları unutmadık!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a yönelik açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, dün Ege Üniversitesi açılış töreninde açıklamalarda bulunarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef almıştı. Yıldırım’ın açıklamalarına tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, ‘’ Siyasal iktidarın kirli siyasetini, her yerde olduğu gibi, bu sefer de bir bilim yuvası olan Üniversitemize de bulaştırmasını şiddetle kınıyorum’’ ifadelerini kullanmıştı.

Sındır’a AK parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya tepki gösterdi. Kaya, Boğaziçi gösterilerini hatırlatak, ‘’ CHP'li Sındır, "üniversitelere siyaset bulaştırmayın" demiş. CHP ve HDP'nin el ele provoke ettiği Boğaziçi'ndeki çirkin olayları unutmadık! Türkiye'yi üniversiteler eliyle terörize etmeye çalışanların, kampüslerden yükselen YERLİ ve MİLLİ seslerden rahatsız olmaları doğaldır!’’ açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.