Kayapınar Mezarlığı'nda düzenlemeler yapılıyor

Kayapınar Mezarlığı'nda düzenlemeler yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mezarlıklarda başlattığı yenileme çalışmaları, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayapınar Mahalle mezarlığı ile devam ediyor.

Mezarlık girişindeki otların temizlenmesinin ardından Kayapınar Mezarlığı’nın çevre duvarlarının yapımı aşaması da  başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hız kesmiyor. İl genelindeki mezarlıkların fiziki durumlarının iyileştirilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler, Gölmarmara’da da bu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe merkezindeki mezarlığın duvarlarının yapılmasının ardından çalışmasına ilçeye bağlı Kayapınar Mahallesi ile devam eden Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, ilk olarak mezarlıktaki otların temizlemesini gerçekleştirdi.


Çalışmalar Kısa Sürede Tamamlanacak


Mezarlıktaki otların temizlenmesinin ardından Kayapınar Mezarlığı’nın çevre güvenlik duvarının yapımına başlandı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de yerinde inceledi. İl genelinde mezarlıkların koşullarının iyileştirilmesi noktasında Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüğünü belirten Cülen, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Kayapınar Mahallemizin mezarlığının çevre duvarlarının yapımı başladı. Kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak ve mahalle mezarlığımız yeni bir görünüm kazanacak. Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Mezarlıklar Dairesi Başkanlığımıza Gölmarmaralılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.