Kayıp kuyumcu otelde saklanırken yakalandı

Kayıp kuyumcu otelde saklanırken yakalandı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortak özel çalışması neticesinde Kuyumcu Fatih Köseoğlu’na yaptıkları operasyon sonucu bir otelde saklanırken yakalandığı öğrenildi.

Köseoğlu Kuyumculuk sahibi Fatih Köseoğlu, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekiplerinin gerçekleştirmiş olduğu operasyon sonucu yakalanmıştı. Kendi dükkanında bulunan tüm altınları alarak kayıplara karıştığı iddia edilen Köseoğlu, her yerde aranıyordu. 100’den fazla vatandaşın şikayeti üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olmuştu. Konu hakkında soruşturma başlatan emniyet ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak bir çalışma başlattı. Yapılan özel araştırmalar sonucu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih Köseoğlu’nun izine bir otelde rastladı. Yapılan operasyon sonucu Köseoğlu saklandığı otelde enselendi. Torbalı Adliyesine getirilen şahıs, savcı karşısında ifade verdi.

ONLARCA VATANDAŞ BEKLİYOR

Savcı ifade sonrasında tutuklama talebi ile Köseoğlu’nu mahkemeye sevk etti. Hakim, tutuklama kararı verdi. Kuyumcu, İzmir Şakran Cezaevine gönderildi. Dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi olan onlarca vatandaş, mağduriyetlerinin giderilip giderilemeyeceğini öğrenmek istiyor. Mahkemenin vereceği kesin karar sonrasında durum netlik kazanacak.

Kaynak: Torbalı Güncel

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.