Kayıp posta çalışanı ölü bulundu

Kayıp posta çalışanı ölü bulundu

Denizli’de yürüyüşe çıktığı ormanlık alanda kaybolan, çantası ve kulaklığı dün gece yarısı ortaya çıkan posta çalışanı, 50 saat sonra ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi'nde ikamet eden 37 yaşındaki posta çalışanı Süleyman Özsoydan, 25 Şubat Pazar günü evden yürüyüş için Çamlık Mesire Alanı bölgesindeki ormanlık alana gitti. Bir süre sonra aile yakınları Özsoydan'dan haber alamadı.

Ormanda yürüyüşe çıkan vatandaşlar, yol kenarında sırt çantası bulduktan sonra çantayı özel güvenlik görevlisine teslim etti. Sırt çantasının Özsoydan’a ait olduğunun tespit edilmesi üzerine aile yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Çanta içerisinde bulunan cep telefonu ve kişisel eşyaların Özsoydan’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından bölgede arama çalışması başlatıldı. AFAD, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, jandarma, polis ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla aranan Özsoydan, 50 saat sonra yürüyüşe gittiği ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

aw150779-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.