Kaymakam Aktaş'ta narenciye işletmesine ziyaret!

Kaymakam Aktaş'ta narenciye işletmesine ziyaret!

Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Emniyet Müdürü Temel Salman, Jandarma İlçe Bölük Komutanı Yüzbaşı Abdülkadir Şimşek ve Sahil Güvenlik Bot Komutanı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Erdem Taşlı, Uçak Kardeşler narenciye işleme tesisini ziyaret etti.

Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Seferihisar Emniyet Müdürü Temel Salman, Jandarma İlçe Bölük Komutanı Yüzbaşı Abdülkadir Şimşek ve Sahil Güvenlik Bot Komutanı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Erdem Taşlı, ilçemizin önemli narenciye işleme ve paketleme tesislerinden, Uçak Kardeşleri ziyaret ettiler.

İlçe ekonomisinde önemli bir yere sahip olan ve sağlığımız için vitamin deposu satsuma mandalina sezonunun ilk günlerinde gerçekleşen ziyarette, satsuma rekoltesi, hasadı, kalitesi, dış ve iç piyasada durumu değerlendirildi.

Sayın Naci Aktaş ve beraberinde ziyaretçiler, bahçeden gelen satsumanın; Kalibre edilip paketlenmesi ve ihracat için hazırlanması süreçlerini incelediler. Aynı zamanda tesiste ve bahçelerde kesim sırasında alınan pandemi önlemleri üzerine konuşuldu.

0-(1)-226.jpg

Pandemi’nin ilk gününden itibaren insanların meyve sebze ve sağlıklı beslenmeye dönüşünü, dünyanın çok acı deneyimlerle yaşadığı bu günlerde narenciye’ye çok fazla talep olduğu ve bu sezon tüketimin geçen yıllara göre %50 lerin üzerinde artacağı ifade edildi.

Uçak Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrettin Uçak, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze, Jandarma Bölük Komutanımıza ve Sahil Güvenlik Bot komutanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sezon boyunca biz ihracatçılara her türlü desteği ve yardımı göstereceklerini ifade ettiler. Özellikle pandemi önlemlerine dikkat çektiler ve Seferihisar’ın pandemi ile anılmaması için çaba sarf ettiklerini dile getirdiler. Ziyaretleri, işletmemiz çalışanlarını, yöneticilerini ve bizleri ziyadesiyle memnun etti. El birliği ile pandemiye rağmen, ilçe yöneticilerimizin destekleri ve çalışanlarımız, üreticilerimiz, ihracatçılarımız ile beraber çalışarak çok iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum.” diye konuştu.

0-557.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.