KAYMAKAM ÇALIŞIR SÜRÜCÜLERİN BAYRAMINI KUTLADI,

KAYMAKAM ÇALIŞIR SÜRÜCÜLERİN BAYRAMINI KUTLADI,

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır sürücülerin bayramını kutladı, trafik kurallarına ve Covid 19’a karşı uyarılarda bulundu.

Kaymakam Çalışır beraberinde İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Arslanoğlu ile birlikte Karşıyaka iskelede görev yapan emniyet görevlilerinin bayramını kutladı. Daha sonra yolda geçen sürücüler ile bayramlaştı, trafik kuralları ve pandemi de alınan kurallara uyulması konusunda sürücüleri uyardı.
Kaymakam Çalışır, hastalığı önlemek tedaviden daha kolay olduğunu belirterek şunları söyledi. Dünyanın içinde bulunduğu bu zorlu pandemi sürecinde insanlarımızı Corona’ya karşı korumamız gerekir. Bu da bilim kurulunun önerileri doğrultusunda konulan kurallara uymak ile mümkün. 
Trafiğin, ülkenin önemli sorunlarından biri olduğunu, çok sayıda vatandaşın kazalarda hayatını kaybettiğini de vurgulayan Kaymakam Çalışır, “Sürücülerimizin trafik kurallarına uymaları için uyarılarımızı da tekrar ettik. 
Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için aralıksız çalışan mesai arkadaşlarımızın ve sürücülerimizin bayramlarını tebrik edip arkadaşlarımızın sahadaki uygulamalarında beraber olduk “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.