Kaymakam Çalışır’ın mutlu günü!

Kaymakam Çalışır’ın mutlu günü!

Dr. Esra Çalışır Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikâh Evi'nde düzenlenen görkemli bir törenle Dr. Hasan Basri Kaplan ile dünya evine girdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın kıydığı nikâhta nikah şahitliklerini İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu yaptı.  Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikâh Evi'nde düzenlenen nikâh törenine aralarında İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Bayraklı ve Çiğli Kaymakamları, Norm Grup sahibi Nedim Uysal, Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, İzmir ve Karşıyaka’dan çok sayıda üst düzeyde bürokrat, iş ve siyaset adamı eşleri ile katıldı. AK Parti il Başkanı Kerem Ali Sürekli’in de çelenk gönderdiği törene, gelen çok sayıda çelenk ve tebrik telgrafları da dikkat çekti.

dsc_2484.jpg
Nikâh salonunu dolduran davetliler çiftlerin “evet” demeleri sırasında çiftleri ayakta alkışladı. Nikâhtan sonra Afyonkarahisar’da düzenlenen düğüne de Karşıyaka’dan çok sayıda davetli katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.