Kaymakam Öneği can dostlarını unutmadı!

Kaymakam Öneği can dostlarını unutmadı!

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, kısıtlamaların yoğun olarak yaşandığı haftasonu, can dostlarını unutmadı. Kaymakam Öneği, ekiplerle birlikte Karabağlar sokaklarını gezerek, sokakta yaşayan hayvanları besledi.

Salgın nedeniyle yaşanan hafta sonu kısıtlamaları insanlar kadar can dostlarımız hayvanları da zor durumda bırakmaya devam ediyor. Sokak hayvanları, insanların sokaklara çıkmadığı, soğuğun iyice kendini hissettirdiği zamanlarda, kendilerine yiyecek bulmakta, içecek su bulmakta güçlük çekmeye başladı.

İşte bu zor şartlar altında kalan can dostlarının yardımına ise hayvan severler ve onlarla birlikte sokaklara çıkan görevliler koştu. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’de Sokak hayvanlarını, can dostlarını düşünenlerden sadece birisi. Kaymakam Öneği, Karabağlar Belediyesi Hayvan Sağlığı Şubesi Müdürlüğü ve İlçe Gıda ve Tarım Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, sokaklara çıktı ve sokak hayvanlarına yiyecek, içecek taşıdı.

149503771_2840961852889035_6586356737228886533_n.jpg

Hayvanların kısıtlama dönemimde, sokakta olamayan insanlar yüzünden mağduriyet yaşamaması için ilçede çok özverili çalışma yaptıklarını, ekiplerin, hayvanların yoğun olarak yaşadığı yerlere yiyecek ve içmeleri için su bıraktıklarını belirten Kaymakam Öneği, “Salgın nedeniyle biz insanların sunacağı imkânlardan mahrum kalan sokak hayvanlarımızı unutmadık, unutamayız da. Bu dünyada onlarla birlikte yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Onların bizlerin desteğine bugünlerde her zamankinden daha çok ihtiyaç var ve bu desteği de onlara vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda çalışan bütün ekip arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.