Kaymakam Öneği'den 10 Kasım Mesajı

Kaymakam Öneği'den 10 Kasım Mesajı

İzmir'in Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj paylaştı.

Kaymakam Öneği'nin mesajı:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Vatan ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutarak, şanlı mücadelesini yokluklar içinde azimle sürdüren Türk Milletinden aldığı güçle, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında tüm dünya, bir ulusun küllerinden yeniden doğuşuna tanıklık etmiştir.

Ne mutlu ki Türkiye, akılcılığı ve bilimi rehber edinmeyi salık veren Atatürk’ün açtığı yolda, güçlü devlet yapısıyla, emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Şehitlerimizin kanıyla çizilmiş vatan sınırları, ay yıldızlı bayrağı, milli birlik ve beraberliği, her Türk vatandaşının canından aziz bir emaneti olarak, dünya durdukça yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu, inanç ve kararlılığın sembolü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum."

Kaymakam Öneği, 10 Kasım sabah saatı 09.05'de de, Kaymakamlık tören alanında, ilçenin yerel temsilcileri, siyasi temsilcileri ve STK temsilcilerinin de katıldığı törende, Atatürk büstüne çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu.  

a1-014.jpga2-017.jpga3-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.