Kaymakam Tanrıseven, vatandaşlarla bayramlaştı!

Kaymakam Tanrıseven, vatandaşlarla bayramlaştı!

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven bayramlaşmaya katılanlarla tek tek ilgilendi ve karşılıklı bayram tebrikinde bulundu. 

İlçemizde faaliyet yürüten kurum ve kuruluşların yöneticileri, kurum amirleri, Tire Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.  

dsc_0076.jpg

   BAŞKAN DURAN VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI 

Protokol bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaparak tüm vatandaşların bayramını kutladı.   

dsc_0112.jpg

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU 

 Kaymakam Tanrıseven yaptığı konuşmada; Kurban Bayramının insanları manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran müstesna günlerden olduğunu ve  bayramı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığımızı belirtti. 

dsc_0105.jpg

Tanrıseven, “Kurban Bayramının getirdiği ulvi değerlerin; bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların; toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesine vesile olmasını diliyorum” dedi. Tanrıseven, bütün vatandaşlarımızın huzur, mutluluk ve dayanışma içinde bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. 

dsc_0049.jpg

TANRISEVEN, YOLDAN GEÇENLERİN DE BAYRAMINI KUTLADI 

 Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bayramlaşma programına gelirken, yolda gördüğü vatandaşların da bayramını kutladı ve onlarla sohbet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.