Kaymakam Tanrıseven'den bayram mesajı!

Kaymakam Tanrıseven'den bayram mesajı!

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Ramazan Bayramı'nı yayımladığı yazlı açıklama ile kutladı.

İşte Kaymakam Tanrıseven'in o açıklaması;

Bolluk, bereket ve maneviyatın doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha eda ettik. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü ile toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ettiğimiz Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 

Sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bu özel günlerde ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalıyız. Özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, evlerine ziyaretler yaparak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. 

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.